Două decese în Olt din cauza COVID-19

0
667

DSP Olt a raportat marți, 1 septembrie, două noi decese din cauza COVID-19.  Este vorba despre un bărbat, de 73 de ani, din Balș care a fost internat pe 23 august la Spitalul Județean de Urgență Slatina, când a și fost confirmat cu virusul SARS-COV2. Bărbatul, care a murit luni, 31 august, la Spitalul Slatina, avea tensiune arterială, diabet zaharat tip II. Potrivit autorităților din județ, cauza decesului a fost stopul cardiorespirator și infecția cu COVID-19.

Un alt deces raportat este cel al unui bărbat, de 68 de ani, din Slatina, ce a fost internat pe 17 august la Spitalul Slatina, ulterior fiind transferat la Spitalul Caracal, pe Secția de Anestezie Terapie Intensivă Neurologie, unde a și murit marți, 1 septembrie.

Bărbatul suferise o intervenție chirurgicală pentru că a avut o tumoră cerebrală, iar ca alte boli asociate avea hemiplegie dreaptă, și epilepsie secundară.

Numărul deceselor din județ cauzate de COVID-19 a ajuns la 43.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, marți, 1 septembrie, nouă cazuri COVID-19 în ultimele 24 de ore, numărul infectărilor urcând la 1.321.