Paul Stănescu: PSD este obligat să câştige alegerile din acest an, miza este salvarea României

2
446

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat că social-democraţii sunt obligaţi să câştige alegerile din acest an, miza fiind “salvarea României”.
“Anul 2019 a fost unul greu pentru PSD. Am analizat ce s-a întâmplat, am înţeles mesajul cetăţenilor, ne-am admis greşelile şi am început o schimbare, zic eu, profundă a partidului nostru. Astăzi vreau să vă spun de ce trebuie să câştigăm în acest an, nu doar să ne propunem să câştigăm. Suntem obligaţi să câştigăm alegerile din acest an. Înfrângerea nu este o opţiune. Avem o singură variantă: victoria, o victorie categorică, o victorie totală, o victorie zdrobitoare împotriva partidului de guvernământ. De ce vă spun că suntem obligaţi să câştigăm? Pentru că miza nu mai este doar partidul nostru. Miza este mult mai mare, miza acestor alegeri este salvarea României”, a declarat Paul Stănescu, la Congresul extraordinar al PSD.
El a acuzat apoi modul de a guverna al PNL.
“PNL a pierdut total controlul pandemiei şi ne îndreptăm cu paşi repezi către falimentul ţării şi către intrarea populaţiei într-o lungă perioadă de austeritate. Dacă PNL continuă să rămână la putere, România este condamnată la prăbuşire. Iar toată lumea ştie că PSD este singurul partid care poate opri dezastrul actualei guvernări. PSD este singurul partid care poate învinge PNL”, a declarat Stănescu.
El a susţinut că o altă miză mare a alegerilor este “salvarea democraţiei din ţara noastră”.
“Nu sunt cuvinte mari. De la zi la zi, Guvernul Orban şi Iohannis încearcă, sub pretextul pandemiei, să preia controlul total asupra statului, asupra instituţiilor independente, încearcă să pună pumnul în gură celor care îi critică, să facă dosare penale celor care îndrăznesc să spună altceva decât linia oficială – aşa ameninţă prim-vicepreşedintele PNL, domnul Rareş Bogdan, zis Batistuţă sau Ruj Roz…, să facă dosare penale împotriva celor care îndrăznesc să critice măsurile haotice ale Guvernului privind pandemia.PNL, atacă fără jenă instituţiile fundamentale ale statului de drept, pe motiv că este pandemie. Încalcă fără să clipească drepturi şi libertăţi fundamentale, pe motiv că este coronavirus. Se comportă ca nişte dictatori sovietici, îmbrăcaţi în geci de piele şi încinşi la brâu cu pistoalele Beretta şi, vorbindu-ne cu o aroganţă fără limite, pe motiv că în acest fel controlează răspândirea virusului. Se cred deasupra legii şi deasupra pandemiei. (…) E datoria noastră să oprim dezastrul. Nimeni altcineva nu poate face asta. PSD este singurul partid care poate învinge acest monstru politic, cu cele două capete ale sale, Orban şi Iohannis. PSD este singurul partid care poate salva România de la falimentul garantat de Guvernarea PNL”, a spus Stănescu.

2 COMENTARII

  1. Câștigă un rahat oltenesc sau turcesc dragnea cu mustăcioara lui hoață și dinți spurcați de carii împuțitau normalitatea și corupta banii țării că or să ne arunce tinerii în rahat.Nici trasul în piept și picioare a lui Vâlcea nu ne mai scapă.

Comentariile sunt închise.