CINCI DOAMNE DIN PNL SE BAT CU „GREII” PSD PENTRU PRIMĂRII DIN OLT

0
1793

PNL Olt aruncă în bătălia electorală pentru conducerea unor localități din Olt cinci femei.

Cinci doamne din PNL se bat cu bărbații pentru conducerea unor primării din Olt. Este vorba despre Monica Maria, candidat la funcția de primar al comunei Baldovinești, Angela Popescu, candidat la fotoliul de primar al comunei Brâncoveni, Maria Andronie, aspirantă la funcția de primar al comunei Brebeni, Marijana Trepăduș, candidat la funcția de edil șef al comunei Șopârlița și Olimpia Andronie, candidat la funcția de primar al comunei Verguleasa.

Despre aceste candidaturi, președintele Organizației Femeilor Liberale ( OFL) Olt, Luminița Popescu care este și secretarul de stat al Agenției Naționale pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES) a precizat:

Politica liberală din Olt se mândrește cu femeile liberale de succes, femei puternice, determinate, cu spirit de inițiativă și înzestrate cu abilități pentru a face față provocărilor din orice domeniu de activitate. Am demonstrat, prin exemple clare, că avem, în rândul femeilor, potențial pentru a face politică despre și pentru oameni, politica liberală fiind centrată pe realizări și rezultate. Ne promovăm valorile și contribuim la imaginea politică a județului nostru prin rezultate vizibile. Femeile sunt garanția seriozității, a corectitudinii și dăruirii. Ele pot contribui cu succes la îmbunătățirea nivelului de trai al comunităților pe care le reprezintă prin implicarea lor neobosită și calitatea de a comunica cu oamenii pentru identificarea nevoilor. Oltul este mândru de reprezentarea femeilor în funcții de decizie! , a conchis președinta OFL Olt.