MĂSURI ANTI-COVID-19, la SCADT

0
593

O scurtă vizită în incinta unității SCADT ne-a demonstrat că aici măsurile împotriva răspândirii coronavirusului sunt literă de lege.
Încă de la intrare, un tunel de dezinfectare îi întâmpină pe cei care doresc să pătrundă în sediul firmei. După ce străbat tunelul, vizitatorii dar și angajații sunt obligați să își ia temperatura, cu un termomentru de ultimă generație.
Pe toți pereții clădirii sunt afișate panouri care poartă mesajul ”ACCESUL INTERZIS FĂRĂ MASCĂ ȘI MĂNUȘI”. Și așa este! Persoanele care nu poartă masca de protecție nu sunt lăsate să pătrundă în clădire.

Aceste reguli sunt utilizate și de angajații firmei. Indiferent de gradele din termometre, angajații poartă în timpul programului de lucru masca de protecție pentru a prevede răspândirea temutului virus chinezesc.
În concluzie, SCADT se încadrează la capitolul AȘA DA. Este un exemplu în ceea ce privește măsurile luate împotriva răsândirii temutului virus.
Și în numerele viitoare ale cotidianului nostru vom prezenta firmele care respectă cu sfințenie măsurile împotriva COVID-19.