Liviu Voiculescu, program politic pentru Slatina

0
475

Oficial, PNL Olt a intrat în linie dreaptă privind alegerile locale din luna septembrie.

Candidatul la funcția de primar al municipiului Slatina, Liviu Voiculescu, a identificat și introdus în platforma sa electorală câteva dintre cele mai importante obiective pentru Slatina.

„Împreună cu întreaga echipă liberală concentrăm campanie electorală pentru câștigarea alegerilor locale pe promovarea și transformarea tuturor acestor obiective în proiecte viabile și realizabile, cu acordul și participarea slătinenilor. În acest scop, a fost inițiată platforma online www.tuestislatina.ro unde slătinenii pot participa activ și interactiv, cu sugestii și idei, la realizarea celui mai amplu proiect pentru Slatina”, a spus Voiculescu.

Într-un clip de aproximativ trei minute, șeful PNL Olt trece în revistă proiectele sale pentru Slatina.

„Sunt multe de făcut în orașul nostru, un Spital Municipal de Urgență, astfel încât o administrație responsabilă condusă de un primar implicat să poate gestiona eficient tot ce ține de sănătatea noastră. Privind digitalizarea, vom implementa un sistem smart and safe. În urma apelului la 112, autoritățile pot să se logheze la sistemul nostru, facilitând accesul direct la zona de interes, putând viziona și extrage date despre locația celui care a sunat, bloc, casă sau imobil. Acest fenomen al birocrației ne afectează. Astfel, la nivelul Primăriei Slatina, din 27 septembrie, va fi implementată platforma ecetățean, astfel încât slătinenii se pot adresa de acasă primăriei și tot online vor primi răspunsul. Veți avea posibilitatea să depuneți online, cererile de construire și certificatul de urbanism, iar în termen de cinci zile vi se vor elibera aceste documente tot online”, a spus Voiculescu.

Legat de infrastructură, Voiculescu promite piste de biciclete, creșe, toalete publice, reabilitarea variantei Oituz și un parc de aventuri.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a fost desemnat la finalul lunii februarie drept candidat la funcția de primar al municipiului. Candidatura sa a fost validată de forul de conducere al PNL încă de la începutul lunii martie.