Decizie în cazul lui Gheorghe Dincă. Ce au hotărât judecatorii

0
292

Momente dificile la Caracal. Judecătorii au luat o decizie fără precedent în cazul lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu a răbufnit acid imdiat după ce a a auzit noile vești.
Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu este distrus.
Deși aștepta cu nerăbdare procesul lui Gheorghe Dincă, care urma să aibe loc la Slatina, se pare că procesul a fost anulat, în urma măsurilor de precauție împotriva pandemiei de coronavirus. Nu este singurul proces în care s-a luat această decizie. Mai multe procese, evenimente, dar și meciuri, au fost suspendate.
„DINCĂ s-a speriat de CORONAVIRUS‼‼‼ S-a amânat procesul de maine de la Slatina‼ Să-l protejăm pe Dincă, sa nu aflăm adevarul‼ Îmi este scârbă‼ P.S. VĂ IUBIM ÎNGERII NOȘTRI MINUNAȚI‼ NU V-AM UITAT ȘI VOM LUPTA PT VOI PÂNĂ LA MOARTE”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de facebook.
De ce era important acest proces?
Procesul amânat era unul foarte important pentru Cumpănașu, deoarece Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația, susținând că nu le-a omorât pe fete.
Astfel, unchiul Alexandrei Măceșanu este și mai pornit să o caute atât pe nepoata sa cât și pe Luiza Melencu.
Odată cu începerea procesului Alexandrei, unchiul său a încercat în mai multe feluri să afle adevărul. Împreună cu familia Alexandrei, a depus mai multe plângeri în care acuză autoritățile că nu își fac treaba, însă situația nu s-a modificat cu nimic în prezent.
Gheorghe Dinca si Stefan Risipitianu au fost trimisi in judecata in data de 15 ianuarie, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol si profanare de cadavre. Potrivit procurorilor DIICOT, Dinca a rapit-o, in 14 aprilie 2019, pe Luiza Melencu, in varsta de 18 ani, a dus-o la casa sa din Caracal, unde a tinut-o timp de trei zile imobilizata de pat, legata la ochi si a violat-o de mai multe ori.
In 24 iulie 2019, Dinca a rapit-o din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, pe Alexandra Macesanu, in varsta de 15 ani, si a dus-o la locuinta sa din Caracal. Si cea de-a doua victima a fost imobilizata de pat cu un lant, legata si violata.
El este acuzat ca a sunat familia tinerei pentru a induce ideea ca aceasta a plecat din Romania, iar cand s-a intors acasa, acesta a observat ca fata a reusit sa desfaca lantul cu care era legata de pat, sa isi scoata banda adeziva de la ochi si ca tinea in mana un telefon vechi gasit in camera. Atunci, Dinca a lovit-o, a sugrumat-o provocand decesul, apoi i-a ars trupul.