Celebru medic român: Remediu naturist anti-COVID? Ceaiul ieftin neluat în seamă de OMS

0
898

Celebru medic român: ”Se pare că OMS nu dorește deloc ca acest remediu naturist anti-COVID să cunoască o largă popularitate”

Un scandal ciudat s-a dezlănțuit între Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Președintele Madagascarului, Dl. Andry Rajoelina, atrage atenția medicul Adina Alberts, pe pagina sa de Facebook, potrivit doctorulzilei.ro.

Medicul Adina Alberts a fost, de la izbucnirea pandemiei, trup și suflet implicată în această criză sanitară și a menționat pe pagina sa toate noutățile care ar putea să ne ajute în gestionarea problemei COVID-19.

Există remedii incredibil de ieftine, care pot ajuta la prevenirea sau tratarea complicațiilor cauzate de COVID-19.

Iată ce aduce Adina Alberts în atenția tuturor astăzi:

Totul se învârte în jurul unei băuturi tonice care se numește COVID Organics și care conține în proporție de peste 60% extract de Artemisia, spune președintele mai sus menționat, fară să specifice ce tip de Artemisia a fost utilizat (pentru că sunt mai multe tipuri de plante). Același președinte menționează că tonicul mai conține și alte plante medicinale, fară a dezvălui însă nici numele acestora.

În Madagascar au fost 165 de pacienți COVID până acum, toți au fost tratați cu acest tonic și niciunul nu a murit, afirmă șeful statului Madagascar. De asemenea, domnia sa mai spune că tonicul este foarte util și în prevenție. Așa că acestea ar trebui să fie dovezi suficiente pentru ca băutura cu pricina să fie luată în serios la nivel planetar, și eventual introdusă urgent în niște studii de amploare, susține Andry Rajeolin. Se pare că OMS nu dorește deloc ca acest remeniu naturist anti-COVID să cunoască o largă popularitate, motiv pentru care între această organizație deja perimată ca reputație, și președintele Madagascarului s-a declanșat un “război” pe față, cu ieșiri ale președintelui la televiziunile franceze și incriminarea OMS-ului pentru că pune piedici utilizării la nivel mondial a unui remediu atât de eficient, ieftin, și la îndemână.

Până când lucrurile se vor lămuri, pe dvs s-ar putea să vă intereseze următoarele:

În România găsim Artemisa absinthium (pelinul alb) care este cunoscut pentru gustul amar și proprietățile vermifuge, depurative, dezinfectante, antiinflamatorii, cicatrizante, stimulatoare ale secrețiilor digestive. De asemenea mai găsim Artemisia annua (pelinița sau pelinul dulce) sub formă de capsule, comprimate, ceaiuri și tincturi. Peliniței i se atribuie proprietăți anticancerigene importante, reducând în dimensiune tumorile și împiedicând apariția metastazelor. Administrarea acesteia va fi întotdeauna asociată tratamentului curativ anticancerigen.