Gigel Știrbu: ”două obiective importante pentru Slatina au primit finanțare din partea CNI pentru finalizarea lor”

0
829

Deputatul de Olt, Gigel Știrbu vine cu vești bune pentru slătineni. Lucrările de finalizare a Sălii Polivalente din municipiul Slatina au fost scoase la licitație în condițiile în care vechiul contract de construire a fost reziliat din cauza faptului că firma contractată a dat faliment. O altă veste bună pe care liberalul a dat-o oltenilor este legată de stadionul din Slatina. Compania Naționale de Investiții a demarat studiul de fezabilitate și achiziție pentru acest proiect important pentru slătineni. Stadionul va avea 12.000 de locuri, iar valoarea sa se va ridica la 40 milioane de euro.

În urma nenumăratelor interpelări parlamentare și vizite la sediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), lucrările de finalizare a sălii polivalente din Slatina au fost scoase la licitație. Vechiul contract de construire al sălii polivalente a fost reziliat din cauza faptului că firma contractată a dat faliment.
O altă veste bună este că așa va arăta stadionul din Slatina! CNI a demarat studiul de fezabilitate și achiziție pentru acest nou proiect, care va avea 12.000 de locuri, și a cărui valoare va fi de 40 milionae Euro.
Mă bucur
că două obiective importante pentru Slatina au primit finanțare din partea CNI pentru finalizarea lor!” a declarat deputatul Gigel Știrbu.

Florina DINU