Primarul din Verguleasa s-a gândit ce nume va purta fetița abandonată

0
618

Polițiștii olteni fac în continuare cercetări privind bebelușul abandonat la marginea drumului, la ieșirea din Verguleasa.

Primarul din Verguleasa, Valentin Piciu, a precizat că mama nu a fost găsită. În comună nu sunt camere video stradale, ceea ce a îngreunat ancheta.

„Momentan nu se știe nimic de mamă, nu a fost găsită, nu s-a descoperit nimic. Nu avem camere stradale în comună, nici Cungrea nu cred că are. Au avut o pistă, cu mașina de Dolj care a oprit acolo câteva momente, apoi a plecat. Băiatul care a găsit copilul a văzut mașina și numărul. Au verificat, mașina este înmatriculată în Dolj și vândută undeva la a cincea mână în Curtișoara. Nu se confirmă că ar fi implicați.  Exclus ca mama să fie din zonă”, a spus primarul.

Acesta ar putea demara procedura de înregistrare a bebelușului pe raza localității sale.

„Acum am primit adresă de la DGASPC Olt să facem demersuri să înregistrăm nașterea la noi în comună și să atribuim un nume. Este o procedură. Așteptăm să vedem dacă va fi găsită mama, să se finalizeze ancheta, că poate nașterea a fost înregistrată pe undeva. Mai așteptăm raportul poliției. Ca idee, dacă finalizăm noi treaba o să o cheme Georgiana, pentru că a fost găsită în ziua de Sfântul Gheorghe. Dar așteptăm să finalizeze cercetările”, a spus primarul.

Un bebeluș de două luni a fost găsit pe marginea drumului în comuna Verguleasa. Fetița este sănătoasă.