Un slătinean, de 25 de ani, prins drogat la volan

0
646

La un control de rutină în trafic, privind respectarea ordonanțelor militare, polițiștii olteni au descoperit un tânăr, de 25 de ani, din Slatina, ce se afla la volan, sub influența drogurilor.

Întreaga scenă cu șoferul drogat s-a întâmplat, în această după amiază, în zona Tribunalului Olt. Polițiștii au sesizat imediat starea ciudată în care se afla tânărul de la volan și l-au testat.

„În aceasta dupa-amiază, în timp ce acționau pentru verificarea respectării măsurilor impuse de ordonanțele militare și pentru siguranța participantilor la traficul rutier, polițiștii Biroului Rutier Slatina au efectuat semnalul regulamentar de oprire conducătorului unui autovehicul, care se deplasa pe strada Mănăstirii, din municipiul Slatina. Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Conducătorul auto din municipiul Slatina a fost condus la o unitate medicală pentru a i se preleva probe biologice.

În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Potrivit unor surse, în mașină se mai aflau și alți doi tineri.