Peste 200 de olteni au fost amendați, de Paște

0
347

Oamenii legii au continuat seria controalelor, iar oltenii aflați în izolare sau în carantină au fost vizitați de polițiști chiar și de Paște. Astfel, au fost efectuate peste 1.300 de verificări privind modul în care persoanele respectă măsura izolării/carantinării instituționalizate, respectiv măsura privind restricționarea circulației pe perioada stării de urgență.

Peste 200 de olteni au fost amendați de Paște, iar valoarea amenzilor a ajuns la peste 300.000 de lei, în ultimele 48 de ore.

„În urma activităților de verificare desfășurate, în intervalul de referință, au fost aplicate 213 sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației, în valoare totală de 315.000 lei. Au fost efectuate peste 100 de verificări la societăți comerciale și persoane fizice autorizate privind respectarea interdicțiilor instituite pe durata stării de urgență. Nu au fost aplicate sancțiuni în acest domeniu”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Olt.

În ultimele 48 de ore, aproximativ 400 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, au efectuat zilnic controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare.