Un alt director din Olt, în concediu. Conduce o instituție implicată în gestionarea crizei COVID-19

0
1085

Este cert! La nivelul județului Olt este un curent ca directorii din instituții importante să intre în concediu, în plină criză sanitară.

După directorul de la DSP Olt, Andrei Iordache, care a stat acasă când în concediu medical, când în concediu de odihnă, deși izbucnise epidemia de coronavirus, un alt șef de instituție adoptă această manieră.

Este vorba despre directorul executiv DSVSA Olt, Veronel Bolborea. Acesta a intra în concediu de odihnă, se pare că mai are zile de luat și din anii anteriori, urmând să intre și în medical. Cert este că o va lungi așa până pe la începutul lunii mai.

DSVSA Olt devine o instituție importantă în gestionarea epidemiei de coronavirus la nivel local, Laboratorul DSVSA Olt urmând să facă teste pentru COVID-19.

Veronel Bolborea, care are concurs pe post, se află în conflict deschis cu adjunctul Ștefan Nicolae. În urmă cu câțiva ani, în urma unui scandal dintre cei doi, medicul Ștefan Nicolae a fost mutat la Suceava. În acest an a revenit în fruntea DSVSA Olt, fiind director adjunct. Acesta pare să fie și motivul pentru care medicul Veronel Bolborea a ales să mai stea și pe acasă.