Cinci slătineni au fost implicați în scandalul spontan de pe strada Toamnei

0
900

În urma audierilor, polițiștii au stabilit că în scandalul din apropierea Pieței Zahana, mai exact pe strada Toameni, au fost implicați cinci slătineni. Aceștia au vârste cuprinse între 16 și 38 de ani.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au identificat cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 38 de ani, care ar fi fost implicați în conflictul spontan, care s-a petrecut pe strada Toamnei, din municipiului Slatina. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Fiecare dintre cei cinci au primit câte 5.000 de lei amendă, pentru că nu aveau declarații asupra lor.

„Totodată,  în urma verificărilor polițiștii au stabilit că persoanele implicate nu posedau declarație pe propria raspundere și au fost  sancționate contravențional pentru nerespectarea măsurii restrictionarii circulației, impusă de ordonanță militară. Fiecare a fost amendat cu câte 5.000 de lei ”, a mai spus Alexanda Dicu.

În urma scandalului din această seară, un tânăr de 31 de ani a ajuns la Spitalul Slatina cu o plagă tăiată la mână. Rana este una superficială și nu necesită intervenții chirurgicale.