Primăria Slatina a început distribuirea măștilor

0
2215

Primăria Slatina a început distribuirea celor cinci măști și cinci perechi de mănuși sterile pentru fiecare locuință din municipiu.

 

Primarul Slatinei, Emil Moț, a precizat că măștile vor fi împărțite, săptămânal, de către echipe formate din inspectori ai instituției.

 

„Așa cum v-am anunțat în prealabil, astăzi, am dat startul acțiunii de distribuire a seturilor de cinci perechi de mănuși sterile și cinci măști pentru fiecare unitate locativă. Distribuirea va continua prin intermediul echipelor de la serviciile și direcțiile din subordinea Primăriei Municipiului Slatina, săptămânal, pe întreaga perioadă a stării de urgentă. Vom ajunge în casa fiecăruia dintre dumneavoastră! Nu uitați, ieșiți din casă doar în cazul în care aveți o urgență, însă niciodată fără mască sau mănuși!”, a scris edilul pe Facebook.

 

Primăria Slatina a aprobat acordarea unui număr de cinci măști de protecție și cinci perechi de mănuși, pe săptămână, pentru fiecare locuință de pe raza municipiului. Potrivit Primăriei Slatina, la nivelul orașului sunt 34.000 de locuințe, iar echipamentul de protecție va fi acordat pe toată perioada stării de urgență.