Codiță a comis-o din nou. Reținut 24 de ore, pentru că pune în pericol participanții la trafic

0
595

Remus Rădoi, zis Codiță, a comis-o din nou. Acesta a fost prins conducând în Caracal, deși avea permisul suspendat. Astfel, pentru că a încălcat în mod repetat circulația pe drumurile publice, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

„Având în vedere faptul că prin încalcarea repetată a normele privind circulația pe drumurile publice bărbatul pune în pericol participanții la trafic, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat unității de parchet competente cu propuneri legal”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii rutieri l-au depistat, astăzi, pe Codiță la intersecția dintre Calea București cu strada Răsăritului din Caracal, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

În urmă cu 10 zile, polițiștii Serviciului Rutier Olt au întocmit un dosar penal pentru sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere , întrucât aceeași persoană a fost depistată conducând un autoturism pe raza comunei Slatioara, având permisul de conducere reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce