”Altul” merge la Primăria Slatina din partea PNL

0
609

În urmă cu câteva săptămâni, cotidianul nostru a lansat pe site-ul său un sondaj având ca temă ”Cine va fi candidatul PNL pentru primăria Slatina?”. Votanții au avut de ales din patru variante de răspuns   după cum urmează: a. Mario de Mezzo (24 voturi); b. Gabriel Buliteanu (11 voturi); c. Ionuț Comănescu (17); d. Altul (65).

Cititorii noștri au intuit că ”altul” va fi varianta corectă din partea liberalilor pentru primăria Slatina și acest lucru s-a dovedit a fi real în cursul săptămânii trecute când Liviu Voiculescu și Viorel Dumitrescu au ținut o conferință de presă, anunțând astfel candidatura pentru primăria Slatina a lui Voiculescu.

„Am avut o discuție cu Mario. Mario este un om de echipă, este un liberal. Va rămâne în echipa PNL Slatina și va fi alături de mine și împreună cu dumnealui și împreună cu Biroul Municipal Slatina am hotărât ca această responsabilitate a candidaturii la Primăria Slatina să-mi revină mie. Mi-au cerut acest lucru colegii, de mult timp, și oameni din oraș care m-au oprit și m-au rugat să accept această provocare”, a precizat președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

„Marți seara (n.red: 3 martie 2020) a avut loc o ședință a Biroul Permanent Municipal Slatina în care în urma analizei situației candidaturii la Primăria municipiului Slatina, Biroul Municipal a hotărât să retragă cumva candidatura pentru Mario De Mezzo și să acorde această importantă calitate de candidat al PNL pentru municipiul Slatina președintelui Liviu Voiculescu. Am făcut acest lucru analizând atât sondajele pe care le avem la dispoziție la ora actuală, analizând întreaga campanie pe care am făcut-o până acum alături de Mario De Mezzo și discutând cu foarte multe persoane din municipiul nostru. Pot să spun că eu și echipa mea am colaborat bine cu Mario de Mezzo, dar din păcate evoluția scorului electoral și posibilitatea să câștigăm Primăria Slatina cu Mario de Mezzo se pare că nu ar fi fost încununate de succes. De aceea, încă odată analizând sondajele cu mare atenție candidatul care avea cele mai mari șanse și rezultat din acele sondaje era domnul președinte Voiculescu”, a precizat președintele PNL Slatina, Viorel Dumitrescu.