Ion Pârvulescu împlinește 80 de ani. Fotbaliști celebri, la Slatina, pentru un meci demonstrativ

0
5901

Ion Pârvulescu împlinește duminică, 8 martie, 80 de ani. Renumitul profesor slătinean spune că se simte bine și că nu are boli cronice. Rețeta unei vieți sănătoase până la 80 de ani stă într-o viață echilibrată.

„Mă simt bine, nu am probleme. Am satisfacția și mândria că am făcut lucruri bune până la această vârstă. Am dus o viață echilibrată. Am avut ceva probleme cu colonul, am fost operat, iar de atunci am renunțat la carne. În privința alimentației sunt foarte echilibrat. Am în continuare o viață activă, mă duc cu fiul meu zilnic la LPS Slatina, nu pot sta departe de terenul de fotbal”,a spus profesorul Ion Pârvulescu.

Acesta va organiza un meci demonstrativ, luni, la ora 17.00, pe terenul sintetic de la LPS Slatina. Profesorul Pârvulescu spune că foștii săi elevi Ionel Dănciulescu, Ionuț Luțu și Claudiu Niculescu, dar și cei din Slatina care s-au retras din activitate au confirmat prezența la acest meci demonstrativ.

Ionel Dănciulescu, Claudiu Niculescu, Ionuț Luțu, Augustin Chiriță sau Romeo Stancu sunt doar câțiva dintre fotbaliștii descoperiți și formați de Ion Pârvulescu, la Slatina.

sursa foto: prosport.ro