Cel mai bun remediu pentru constipație. Laxativul natural care elimină toxinele din organism

0
659
Painful Stomach Cramps

Constipația este o problemă de sănătate frecventă, care este cauzată de diverși factori, incluzând vârsta, alimentația necorespunzătoare, lipsa activității fizice, lipsa de vitamine, un aport insuficient de apă, lipsa de fibre și altele similare.

Mai mult decât atât, constipație poate apărea, de asemenea, ca urmare a unei afecțiuni medicale și în acest caz, ar trebui să se consulte de urgență medicul. Dar există un remediu natural pentru constipație: aloe vera.

”Rășina de aloe vera are cel mai bun efect laxativ – purgativ. Facilitează evacuarea bilei secretate de vezica biliară. Are proprietăți antibacteriene, antiparazitare și antivirale remarcabile. Întărește sistemul imunitar şi stimulează regenerarea celulară. Nu este de neglijat nici acţiunea sedativă: induce o stare de calm şi relaxare”, a explicat prof. Ovidiu Bojor.

Aloe vera elimină toxinele

Prin mărirea diurezei, are o acțiune detoxifiantă și reglează metabolismul general. Poți consuma suc de aloe vera, produs în casă. Se iau două frunze mari și se decojește partea dură până se ajunge la miezul gelatinos. Acesta se pune în blender și se adaugă limonadă, suc de portocale sau de grepfrut. Se consumă astfel una-două linguri de gel de aloe (pentru adulți) sau o linguriță (pentru copii) de trei ori pe zi. Mai poate fi procurat și din comerț, cu mențiunea să fii atentă să conțină peste 90 % aloe vera.

Sursa:doctorulzilei.ro