Vocea CNIM!

0
243

Colegiul Național ”Ion Minulescu” nu are nevoie de prezentare! Este un izvor de olimpici la toate disciplinele și o sursă importantă de talente în domeniul artelor! Direcția Educativă a continuat activitățile culturale menite să sprijine elevii noștri talentați, să le dea curaj, să îi promoveze!
În ultima zi a lunii Ianuarie în sala de festivități a colegiului a avut loc concursul ”Vocea CNIM”, un concurs care a avut în juriu cadre didactice, foști și actuali elevi ai școlii implicați de-a lungul timpului în astfel de acțiuni.
A fost o activitate reușită, cu șapte participanți și un auditoriu surprinzător de implicat și de … ascultător! În urma deliberării juriului, a rezultat următoarea ierarhie: Vocea CNIM – Alexia Enache (clasa a IX-a C);

Premiul I – Radu Alexe (clasa a IX-a B);

Premiul al II-lea – Ioana Chimoaica (clasa a XI-a F);

Premiul al III-lea – Adelina Spulbăr (clasa a IX-a H);

Mențiuni: Valentina Mijlică (clasa a XI-a G),

Luiza Rusoiu (clasa a IX-a F),

Burcă Alexandru (clasa a XI-a D).

”În realitate, toți participanții au cântat excepțional, juriul remarcând diversitatea pieselor alese, interpretarea lor, trăirile și seriozitatea participanților. Am reținut sfatul dat participanților de către Gabriel Bîscoveanu, membru în juriu și participant la concursul Vocea României! Felicitări tuturor și promitem că vom contiunua!” a declarat  Ion Mitru, profesor în cadrul CNIM.