Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu se cunoșteau?

0
683

Iată că apar noi informații în cazul Caracal, potrivit cărora ar exista martori care susțin că Gheorghe Dincă și Luiza se cunoșteau dinainte ca fata să fie răpită. Iată detalii de ultim moment din dosar.

Cazul Caracal: Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu se cunoșteau?

Potrivit unor informații, se pare că Gheorghe Dincă a mai luat-o pe Luiza Melencu la ocazie înainte să o ucidă. Potrivit unei declarații de la dosarul Caracal, făcute de o femeie, Luiza ar mai fi mers în mașina lui Dincă, chiar cu câteva zile înainte de a fi răpită, însoțită fiind chiar de femeia care a dat declarația, anunță stiripesurse.ro.

Astfel, au ieșit la iveală ultimele momente din viața adolescentei, înainte să fie răpită. În plus, rechizitoriul lui Gheorghe Dincă dezvăluie informații despre traseul Luizei din momentul plecării de la casa părintească și până la momentul răpirii ei. Se întâmpla într-o zi de duminică, pe 14 aprilie 2019, în jurul orelor 10:30, când victima Melencu Mihaela Luiza, în vârstă de 18 ani a plecat din satul Radomir, comuna Dioști, județul Dolj, unde locuia împreună cu cei doi bunici, pentru a se deplasa în Caracal, de unde urma să ridice prin MoneyGram suma de bani trimisă de mama sa, pe nume Melencu Monica, aflată în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, se arată în rechizitoriu. Luiza Melencu a așteptat însoțită de bunica sa o mașină de ocazie cu care s-a deplasat în municipiul Caracal.

Ce apare în anchetă

În momentul plecării, tânăra purta blugi de culoare albastră, teniși de culoare galbenă, un pulover negru și o geacă neagră. De asemenea, asupra sa avea un rucsac din piele de culoare neagră, cu fermoare mari aurii, dar și o jucărie de plus atașată de acesta, plus telefonul mobil. Telefonul fetei avea dublu SIM, adică avea două cartele.

La gât, fata purta un lănțișor de culoarea aurului, cu zale mici, plus un pandantiv format din trei inimioare prinse una sub alta, una de culoare galbenă, alta de culoare albă și cea mai mică de culoare roz.

Pentru că, ajunsă în Caracal, victima Melencu Mihaela Luiza a observat că sistemul MoneyGram nu era funcțional, nereușind astfel să scoată suma de bani trimisă de mama sa, și-a apelat bunicul la ora 11:07, căruia i-a adus la cunoștință acest fapt, plus faptul că va lua o ”ocazie” pentru a reveni acasă.

Cum a ajuns în mașina lui Dincă

Cel care oprise mașina era chiar inculpatul Dincă Gheorghe, aflat la volanul unui Renault Megane, gri, metalizat cu nr. de înmatriculare, echipat cu geamuri negre și parasolare de culoare neagră, pentru a face dificilă observarea persoanelor aflate în interiorul acestuia. Totodată, acesta fusese modificat pentru ca geamurile să nu poată fi acționate de pasagerii de pe bancheta din spate, deblocarea putând fi făcută doar de către șofer. Atunci, Gheorghe Dincă se întorcea din centrul orașului Caracal, deplasându-se spre locuința sa din Calea Craoiovei, nr 169.

Mai mult decât atât, inculpatul Gheorghe Dincă a observat-o pe victima Melencu Mihaela Luiza în locul unde stau în mod obișnuit austopiștii, fiind singură și ținând telefinul în mână. Acesta a oprit mașina în dreptul ei, iar la întrebarea legată de deplasare către localitatea radomir, județul Dolj, acesta a răspuns afirmativ, invitând-o să urce. Cum scaunul din dreapra față al mașinii era ocupat cu diverse cumpărături, victima a fost nevoită să ia loc pe bancheta din spare, potrivit jurnaliștilor de la playtech.ro.