Nicolae Hristescu, noul subprefect al județului Olt

0
1109

Joi, în cadrul unei videoconferinte, noul subprefect al județului Olt, Nicolae Hristescu, a depus jurământul de credință la preluarea noii funcții. Hristescu a adus mulțumiri premierului Ludovic Orban, președintele ALDE Olt Ioan Ciugulea, apropiaților și  prietenilor care l-au susținut mereu și au avut încredere în el.

„Pentru cariera mea se deschide un alt drum. Vreau să îi mulțumesc domnului prim-ministru pentru ordinul de numire, vreau să îi mulțumesc, în primul rând, și domnului președinte al organizației județen ALDE, domnul Ioan Ciugulea, tuturor apropiaților, tuturor prietenilor care m-au susținut și au avut încredere în mine pe drumul pe care urmează să îl străbat. Cât despre ideea de echipă, eu cred în ideea de echipă. Vin ca un plus alături de domnul prefect Homorean. Predestinat sau nu, începem cu litera H. Cu tinerețea, cu experiența, cu expertiza acumulată de-a lungul anilor în diferite instituții în care eu mi-am desfășurat activitatea, cred că voi fi un plus și că vom reuși să vedem într-o perioadă rezultatele, eficiența și rolul nostru, al instituției, pentru că avem în față cetățenii acestui județ”, a declarat noul subprefect al județului Olt.

Adjunct al ITM, Nicolae Hristescu l-a înlocuit  pe Florin Dumitru.

În aceeașI zi, au mai fost numiți noii subprefecți  în municipiul București și în următoarele județe: Albă, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița Năsăud, Călărași, Cluj, Covasna, Dolj, Galați, Gorj, Hunedoara, Ilfov, Prahova, Timiș, Vaslui.