Ionuț Dima, spiridușul lui Moș Crăciun

0
405

Copiii din Coteana au primit săptămâna aceasta vizita lui Moş Crăciun.

Moşul a fost întâlnit pe drum de Ionuţ Dima, viceprimarul comunei Coteana, şi îndrumat să le ducă cele mai frumoase daruri celor mai cuminţi copiii din judeţ şi astfel, bătrânul a ajuns la Coteana, unde a fost întâmpinat cu poezii, colinde şi multă veselie.

Tânărul Dima duce mai departe tradiţia tatălui său de a împărţii bucurie celor din jur. Începând cu anul 2015, acesta, atât de Crăciun cât şi de Paști, împarte cadouri cotenenilor săi, arătându-le astfel dragostea şi respectul pe care li-l poartă oamenilor din satul natal.

Aşa cum am promis, alături de echipa mea am fost prezenţi la Şcoala Generală Coteana şi Grădiniţa Coteana pentru a le ura atât şcolarilor cât şi preşcolarilor Crăciun Fericit și un An Nou mai bun! De bucuria și voioșia lor ne-am molipsit și noi, împreună am retrăit pentru câteva clipe copilăria și am redevenit copii. Am uitat pentru o zi grijile și am ne-am bucurat de miracolul Crăciunului alături de cei mici! Un om poate alege să fie bun hrănind conştient gânduri şi acţiuni pozitive.” a declarat Ionuţ Dima.