Moț se alătură campaniei “Și tu poți fi Moș Crăciun”

1
180

Zilele trecute, Emil Moț însoțit de șoția sa dar și de fiul cel mare, au mers la Casa lui Moș Crăciun din Orășelul Copiilor pentru a lăsa cadouri copiilor nevoiași. Bucuria de a dărui și de a-i ajuta pe cei din jur se citeau pe fațele membrilor familiei Moț.
“Sunt tată și știu cât de valoros este sentimentul pe care ți-l creează zâmbetul adus pe chipul unui copil.
Sunt om și am înțeles de-a lungul timpului faptul că oamenii mai puțin norocoși și mai greu încercați de viață, au nevoie de noi toți să le fim alături.
Eu cred că împreună suntem mai puternici și de aceea vă invit și pe dumneavoastră să luați parte într-un număr cât mai mare la sprijinirea copiilor greu încercați de soartă astfel încât să aducem împreună zâmbete pe chipurile acestora prin intermediul campaniei umanitare pe care am organizat-o, „Și tu poți fi Moș Crăciun”. a declarat primarul municipiului Slatina, Emil Moț.

Campania umanitară ”Și tu poți fi Moș Crăciun” se adresează locuitorilor municipiului Slatina și nu numai, care doresc să doneze pentru a face un copil fericit în preajma Sărbătorilor.
Campania presupune colectarea și pregătirea cadourilor în perioada 9-22 decembrie 2019 şi distribuirea acestora în perioada 23-24 decembrie.
Cadourile pot fi prezentate într-o cutie de carton (poate fi o cutie pantofi suficient de mare încât să poți pune în ea lucrurile pe care vrei să le dăruieşti) al cărui capac nu va fi lipit.
După prezentarea la Căsuța lui Moș Crăciun și verificarea conținutului cutiei, donatorul care preferabil va fi copil, va proceda la împachetarea acestuia într-un ambalaj cu motive specifice sărbătorilor de iarnă și va fi predat lui Moș Crăciun sau spiridușilor ce vor fi prezenți în Căsuța lui Moș Crăciun în perioada 9-22 decembrie, interval orar 18:00-19:00.
După împachetare, fiecare cadou va purta o etichetă pe care va fi scris cui poate fi dăruit acesta. Spre exemplu: fetiță 5-6 ani, băiețel 7-8 ani.

Se pot dona:

• articole şcolare: cărți, caiete de scris, rechizite, un ghiozdan, un penar sau orice altceva;
• articole de îmbrăcăminte: o bluză, un hanorac, o pereche de pantaloni sau blugi, o rochiţă, un pulover sau orice altceva de acest fel;
• jucării adecvate copiilor cu vârsta cuprinsă între 2-18 ani;
• orice alt cadou de care ştiţi că s-ar bucura copiii voştri sau de care v-aţi fi bucurat voi dacă eraţi în locul lor;

1 COMENTARIU

  1. Diletantul asta cu fata de manelist de Ferentari,Emil Mot,incearca sa salveze aparentele in fata lumii,respectiv sa se foloseascade Sfanta Sarbatoare a Nasteriii Domnului in scopuri strict electorale…Mot vrea sa pacaleasca copiii ca este un Mos Craciun autentic,dar trecutui partidului lui,care a stat la putere doar pentru capatuiala liderilor PSD, il deconspira pe impostorul comunist Mos Gerila..Daca era PSD asa de generos cu lumea de la orase si sate,acum erau la guvernarea Romaniei,dar realitatea ne-a aratat ca acest partid nu poate sa isi lepede reflexele si mentalitatile comuniste:minciuna,hotie,saracie si coruptie.Asta ne arata ca in sufletele roamanilor si al slatinenilor PSD nu exista..
    Oricum,cu si fara revenirea la alegerile primarilor in doua tururi,Mot sa isi puna pofta-n cui..Nu de alta,dar slatinenii sunt satui de primarii si viceprimarii PSD care au fost dovediti ca hoti de catre instantele de judecata..Darius Valcov,Minel Prin,Gabriel Diaconu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here