Spitalul Județean Slatina face angajări

0
1497

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va organiza, în următoarea perioadă , concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a șapte posturi de asistent medical.

Mai exact, este vorba despre: un post de asistent medical debutant, specialitatea laborator, nivel de studii PL la Laborator analize medicale, un post de asistent medical debutant, specialitatea farmacie, nivel de studii PL la Farmacie, două posturi de asistent medical debutant, specialitatea radiologie și imagistică medicală, nivel de studii PL la Laborator radiologie și imagistică medicală, un post de asistent medical debutant, specialitatea balneofiziterapie, nivel de studii PL la Laborator recuperare, medicină fizică și balneologie (baza de tratament), un post  de asistent medical principal, specialitatea laborator, nivel de studii PL la Laborator analize medicale și un post  de asistent medical principal, specialitatea radiologie și imagistică medicală, nivel de studii PL la Laborator radiologie și imagistică medicală.

Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii postliceale sau echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, privind echivalarea, cu nivelul studiilor postliceale sanitare,  în specialitate (laborator, farmacie, radiologie și imagistică medicală, balneofizioterapie), pentru posturile de asistent medical debutant, specialitatea laborator, farmacie, radiologie și imagistică medicală, balneofizioterapie, nivel de studii PL; studii postliceale sau echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, privind echivalarea, cu nivelul studiilor postliceale sanitare,  în specialitate laborator, examen pentru obținerea gradului principal și 5 ani vechime ca asistent medical în specialitate, pentru posturile de asistent medical principal, specialitatea laborator, nivel de studii PL și studii postliceale sau echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997, privind echivalarea, cu nivelul studiilor postliceale sanitare,  în specialitate radiologie și imagistică medicală, examen pentru obținerea gradului principal și 5 ani vechime ca asistent medical în specialitate și curs de radioprotecție, pentru posturile de asistent medical principal, specialitatea  radiologie și imagistică medicală, nivel de studii PL.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 20 decembrie 2019, ora 14.00, iar interviul va avea loc în termen de patru zile lucrătoare de la proba scrisă.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 5 decembrie 2019. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, str. Crişan nr. 5, telefon 0349/802.550.