Liviu Voiculescu: “ scorul PNL Olt obținut la primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale a fost sub scorul PSD Olt”

0
330

Liviu Voiculescu, președintele PNL OLT a declarat următoarele după primul tur al alegerilor prezidențiale: „După fiecare confruntare politică apar, inevitabil, și speculațiile, degetele îndreptate acuzator sau analizele personale aruncate public, de multe ori fără un fundament corect. Da: scorul PNL Olt obținut la primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale a fost sub scorul PSD Olt. Nu este o situație care ne mulțumește, dar nici una care ne-a luat prin surprindere. Ani întregi dreapta oltenească s-a luptat la baionetă într-un județ la stăpân cu un colos al stângii care, de multe ori prin acțiuni sub litera legii, a reușit să obțină pâinea și cuțitul. Poate nu azi, dar mâine cu siguranță Oltul se va trezi și va discerne între speranțele lor și ce și cât le-a fost oferit până. Între o politică a interesului și o politică a viitorului. Între azi și mâine.
Politica PNL se face altfel: prin muncă cinstită, prin empatie, prin promovare corectă și coerentă, prin interacțiuni cu cetățenii și nu prin impunere, amenințare, mituire, traseism și jocuri de culise. Campania liberalilor adevărați se face realmente pe stradă, printre oameni, alături de ei și pentru ei, și nu din fotoliu, din fața televizoarelor, sau zâmbind în poze și mimând munca de teren. Știm că cea mai grea bătălie nu o purtăm cu adversarii politici, ci cu mentalitatea oamenilor obișnuiți în atât de mulți ani să trăiască într-un județ roșu. Știm, în aceeași măsură, că e greu să învingi un sistem adânc înșurubat în societatea noastră. Dar nimic nu ne descurajează, pentru că avem ambiție, avem motivație, avem îndârjire și putere, încă multă putere, să răzbatem dincolo de speculații, de conspirații, de minciuni și denigrări. În plus, epoca eroilor apăruți după război a apus. Demult!”