Vernisaj, la Galeria „Artis“

0
709

Vernisajul expoziţiei de artă fotografică „EFEMERIDE“ a graficienei Cristina Bacicu Botez  va avea loc joi, 31 octombrie 2019, ora 18,00, la Galeria „Artis“ a Muzeului Judeţean Olt.

Expoziția de artă fotografică „Efemeride” a Cristinei Bacicu Botez cuprinde 40 de ipostaze fotografice surprinse de artistă în decursul peregrinărilor sale, acasă la Slatina, pe malul Oltului, prin solara Grecie și în Maramureșul istoric.

Într-o atmosferă meditativă, discretă, intimistă, expoziția este o reflecție profundă asupra tainelor și detaliilor lumii, care, oricât de nesemnificative ar fi, pot constitui teme incitante de interes plastic. „Efemeridele” Cristinei Bacicu Botez sunt trăiri extatice inefabile, care pulsează în paradisul vieții și pe care nisipul ce se scurge în clepsidra timpului nu le poate estompa. Zborul clipei imortalizat într-o străfulgerare fotografică, pe orice fel de subiect, nu face altceva decât să ne învedereze convingerea că gândurile imaculate ale Cristinei Bacicu Botez nu sunt altceva decât fântâni săpate în infinit.

Expoziţia este deschisă publicului în perioada 31 octombrie 2019 – 22 noiembrie 2019.