“Ziua Uşilor Deschise”, la Tribunalul Olt

0
227

În data de 25.10.2019, la sediul Tribunalului Olt, din Slatina, str. Mânăstirii nr. 2, va avea loc manifestarea intitulată “Ziua Uşilor Deschise” în contextul sărbătoririi, la nivel European  a “ Zilei Europene a Justiţiei Civile ”.

In acest scop, se va asigura liberul acces al publicului în zonele de interes ce prezintă relevanţă pentru activitatea instanţei.

”Prin intermediul Biroului de Informare şi Relaţii Publice, serviciului de Registratură şi Arhivă, vor fi puse la dispoziţia publicului, în scopul informării, relaţii privind activitatea instanţei noastre, circuitul cererii de chemare în judecată în materie civilă și aspecte privind organizarea judiciară a instanțelor  judecătorești și parchetelor în România.

Programul de vizitare a Palatului de Justiţie se va desfăşura între orele 10.00 – 12.00, sens în care cei interesaţi se vor adresa personalului care asigură paza instanţei, urmând a fi preluaţi de persoanele desemnate, pentru vizitarea instanţei.

Accesul publicului în incinta instanţei va fi permis numai pe baza actului de identitate.” apare în comunicatul de presă.