Bercea, din nou după gratii!

0
1139

Bercea Mondial, pe numele său adevărat Sandu Anghel, a fost condamnat, luni, la 13 ani şi 272 de zile de închisoare cu executare pentru tentativă de omor. Decizia a venit  după ce interlopul l-a înjunghiat pe Valeriu Matei, fostul viceprimar al municipiului Slatinei. Altercația a avut loc  în urmă cu nu mai puţin de zece ani.

Decizia luată de magistraţii Tribunalului Olt nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de zece zile.

„La data de 22 ianuarie 2009, pe raza municipiului Slatina, pe fondul unui conflict spontan, generat de neînțelegeri asupra unui teren, inculpatul Anghel Sandu a lovit cu un cuţit şi cu corpuri dure o persoană, ce vânduse anterior terenul respectiv unui terț. În același context, persoana vătămată menționată anterior, precum și o alta, ce o însoțea, au fost lovite de inculpatul Anghel Laurențiu (fiul inculpatului Anghel Sandu) cu un autoturism la volanul căruia se afla, rulând cu mare viteză şi urmărind victimele. În urma altercației, ambele persoane au suferit leziuni traumatice care le-au pus viața în pericol, una dintre ele necesitând pentru vindecare 12-13 zile îngrijiri medicale, iar cealaltă 80-90 de zile”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

În luna ianuarie  a anului 2009 Sandu Anghel şi fiul său Laurenţiu au fost implicaţi

într-un conflict cu fostul viceprimar al municipiului Slatina, Valeriu Matei, şi un prieten al acestuia, Adrian Văduva. Conflictul a izbucnit pe strada Piteşti, în faţa unui imobil ce aparţine lui Bercea Mondial și în urma căruia Matei şi Văduva au fost la un pas de moarte.

Alexandra N.