Un mare retailer, cu magazine și în Olt, APEL către cumpărători: un PRODUS periculos, RETRAS de la raft

0
550

Lidl România face un apel către cumpărători să returneze un produs, fiind extrem de periculos!

Societatea Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH lansează un avertisment cu privire la utilizarea articolului „Espresor SEMS 1100 A1“ marca „Silvercrest“.

Societatea Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH efectuează în prezent o rechemare a articolului „Espresor SEMS 1100 A1“ marca „Silvercrest“ cu nr. internațional de articol (IAN) 313486 (a se vedea plăcuța de identificare din partea de jos a produsului), din motive ce țin de siguranța consumatorului.

Din cauza unei erori de producție, la utilizarea aparatelor cu numărul de articol menționat mai sus poate exista un pericol de electrocutare. De aceea, societatea Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH roagă toți clienții care au cumpărat acest produs să țină cont de avertismentul emis și să nu îl mai folosească.

Articolul respectiv s-a vândut în magazinele Lidl România în perioada 17.06.2019 – 28.07.2019. Articolul se poate returna în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Rechemarea vizează exclusiv articolul „Silvercrest Espresor SEMS 1100 A1“ cu nr. internațional articol (IAN) 313486 (a se vedea plăcuța de identificare din partea de jos a articolului). Alte articole marca „Silvercrest“, inclusiv alte articole ale societății Kompernaß Handelsgesellschaft GmbH nu fac obiectul rechemării.

Sursa: realitatea.net