Bărbat mort în incendiu

0
218

Echipaje de pompieri din cadrul ISU Olt și ISU Argeș, cu sprijinul Serviciilor Voluntare Voluntar pentru Situații de Urgență Făgețelu și Spineni, cu patru autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, o autospecială pentru primă intervenție și un buldoexcavator, au intervenit în comuna Făgețelu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată și la o anexă gospodărească și care prezenta pericol de propagare la pădure și la locuințele din zonă.

În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta la aproximativ șase hectare de vegetație uscată și la o anexă gospodărească, cu suprafața de aproximativ 15 metri pătrați.

În urma incendiului a rezultat o persoană decedată, un bărbat, în vârstă de 77 de ani, proprietarul unei dintre gospodăriile la care se manifesta incendiul, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au a
acționat aproximativ două ore și jumătate.

Au ars o anexă gospodărească și materialele combustibile depozitate în această și aproximativ șase hectare de vegetație uscată și a fost limitată propagarea incendiului la pădure și la locuințele aflate în zonă.

Incendiul a izbucnit în urma propagării de la un incendiu de vegetație uscată.