ITM Olt face angajări. Nu se cere vechime

0
5029

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Olt organizează pe 18 septembrie concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de inspector de specialitate debutant în cadrul Compartimentului Economic, Achiziții Publice, Administrativ – Serviciul Economic, Resurse Umane, Administrativ și Informatică.

 Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul/ramura: științe inginerești, științe economice.   Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului.

Pe data de 18 septembrie 2019, de la ora 10.00, este programată proba scrisă, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Termenul limită de depunere a dosarelor este 10 septembrie 2019, inclusiv.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt din str. Aleea Tineretului nr. 1A, Slatina, etaj IV, telefon 0249/439.283, e-mail monica.chirita@itmolt.ro.