Gheorghe Dincă, dus la detectorul de minciuni

0
189

Decizie de ultimă oră în cazul Caracal! Gheorghe Dincă este supus astăzi la detectorul de minciuni, anunță surse pentru Antena3. Potrivit legii, însă, testul poligraf nu reprezintă probă într-un proces.

Gheorghe Dincă a fost adus duminică la Arestul Central al Poliției Capitalei, unde va fi în continuare arestat preventiv. Perchezițiile la casa acestuia s-au încheiat săptămâna trecută, iar aducerea lui la București face parte dintr-o procedură pe care au dorit-o procurorii DIICOT.

Principalul suspect a fost arestat preventiv imediat după ce procurorii au descoperit probe ce l-ar incrimina direct. Chiar dacă acesta a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, nu toate probele adunate de la fața locului conduc spre cele spuse de bărbat.

Anchetatorii au găsit fragmente osoase atât în gospodăria acestuia, cât și într-o pădure din apropierea Caracalului. Dar expertizele ADN nu au fost, deocamdată, concludente.

DIICOT anunța, săptămâna trecută, că ancheta la fața locului, adică la locuința bărbatului din Caracal, a fost finalizată. Probele adunate de acolo au fost transportate la București cu nu mai puțin de șapte camioane.