Ziua comunei Dobrun, sărbătorită cu invitați de marcă

0
461

Dobrunul va fi din nou în sărbatoare. Consiliul Local Dobrun, Instituția Primarului, Centrul Cultural Dobrun și Ansamblul Folcloric Dobruneanca  vor organiza, vineri 30 august 2019, o nouă ediție a Zilei Comunei.

Se împlinesc 440 de ani de la prima atestare documentară a localității Dobrun. Cu acest prilej, primarul comunei Dobrun, Aurel Bondrescu, le-a pregătit locuitorilor o serie de surprize.

Startul manifestărilor va fi dat la ora 14.00, cu meciuri de fotbal între elevii Școlii Dobrun și cei din Balș și Caracal. De la ora 16.00 vor urca pe scenă artiștii cunoscuți ai Ansamblului folcloric „Dobruneanca” și elevii Școlii Gimnaziale Mârșani, din Dolj. Spre seară, va începe un spectacol cu invitaţi de marcă în care capul de afiş va fi ţinut de Niculina Stoican, Petrica Mîţu Stoian și Ansamblul folcloric „Maria Tănase”, din Craiova. De asemenea, vor mai concerta Cristian Bănățeanu, Marius Măgureanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Motocu și alții. Pe lângă muzică şi voie bună din peisajul petrecerii nu vor lipsi grătarele pe care vor sfârâi micii și comercianţii de bere rece şi sucuri răcoritoare.