Se fac angajări la DSP Olt

0
1366

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt. Concursul va avea loc pe 27 septembrie 2019 (proba scrisă).

  Mai exact, este vorba despre un post de consilier, clasa I, grad debutant în cadrul Compartimentului STATISTICĂ ŞI INFORMATICĂ ÎN SĂNĂTATE PUBLICĂ

Pentru a ocupa acest post candidații trebuie să aibă: studii universitare de licență absolvite cu diploma, respectiv, studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licență în domeniul științe juridice. Proba scrisă a examenului va avea loc în data de 27 septembrie, de la ora 10.00. Dosarele de concurs se depun la sediul autorităţii sau instituţiei publice organizatoare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului pe site-ul acesteia. Bibliografia, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare.