Teatru și film, la Caracal

0
358

Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban” Caracal își propune să implice întreaga comunitate în activitățile culturale pe care le desfășoară cu spijinul Consiliului Local Caracal și al Primăriei Municipiului Caracal. Prin urmare, vă invităm să luați o gură de aer proaspăt și tineresc în cele patru zile ale Festivalului de Teatru și Film de Scurt Metraj pentru Tineret, ediția a XI-a, 27-30 august 2019, Caracal.

Motivația noastră o reprezintă pasiunea pentru artă și devotamentul tinerilor. Oferim cu încredere prilejul de a se manifesta creativ într-un eveniment ca o întâlnire generoasă a tinerilor cu tinerii, cu teatrul şi cu filmul, cu oameni de teatru şi de film şi, mai ales, cu spectatorii. O întâlnire de „lucru” într-o chemare pe care o adresăm tuturor, provocându-i să se implice de bună voie într-un demers al descoperirii de sine, al propriilor resurse necunoscute încă şi, deci, nefolosite, într-un cadru care să asigure libertatea exprimării şi asumarea mesajului transmis.

Prin teatru și film adunăm înțelesuri infinite într-un spațiu infinit, îmbinate în cele mai diverse reprezentări și viziuni estetice.