CRIMINALUL DIN CARACAL A RECUNOSCUT COMITEREA A DOUĂ CRIME

1
724

Lovitură de teatru în ancheta privind tragedia din Caracal! După ce a negat timp de două zile că ar fi vinovat, Gheorghe Dincă a recunoscut că a comis ambele crime. Informaţia a fost furnizată de către avocatul din oficiul al principalului suspect.

Este vorba despre cele două fete care au dispărut, cea de 19 ani care este de negăsit din luna aprilie, şi Alexandra, fata care chiar a reuşit să contacteze autorităţile de trei ori prin 112 înainte de a fi ucisă, dar nu a reuşit să fie salvată din cauza mai multor erori în intervenţie.

Cu toate acestea, Gheorghe Dincă nu a spus în faţa anchetatorilor şi locul unde a ascuns cele două cadavre după ce a comis crimele.

Aflat în arest preventiv, Gheorghe Dincă a fost dus la locuinţa sa unde au avut loc cercetări suplimentare privind probele existente la faţa locului.

Înainte de recunoaşterea faptei, surse apropiate de anchetă au arătat că în urma testelor ADN s-a dovedit că cercelul găsit în maşina lui Gheorghe Dincă ar aparţine Alexandrei, fata de 15 ani care a fost răpită de acesta. De asemenea, anchetatorii ar mai fi descoperit şi fire de păr care dovedi că fata a fost în autoturismul suspectului.

sursă: www.b1.ro

1 COMENTARIU

  1. SOLUTIA DELETE & RESE

    Exista o singura solutie pentru Romania. DELETE & RESET. Cand o casa are probleme de structura majore nu o tot carpesti. O demolezi si o refaci. Cand preiau in business echipe complet disfunctionale sau cu probleme de integritate, prefer sa concediez pe toata lumea si sa o iau de la zero. Asa se face de cand lumea.

    Trebuie sa fim constienti ca oricine vine la putere, oricat de bine-intentionat si destept ar fi, nu va putea schimba lucrurile pentru ca va intampina o rezistenta extraordinara. Legile nu vor fi de partea lui si nu vor ceda usor institutiile capusate cu toate sinecurile, nepotismele si incompetentii cu doctorate plagiate. Va fi greu sa dai afara zeci de mii de lichele si corupti, sa alegi graul de neghina facand slalom printre legi. Timp nu exista. Romania nu mai are timp.

    De aceea toate institutiile pe rand trebuie inchise, concediati toti angajatii si reangajati transparent, pe baza de concurs doar oamenii competenti si integri. Tot acest proces trebuie sa se faca profesionist, auditat de specialisti si firme internationale de renume. Nu exista alta solutie sa scapam de nenorocitii care au distrus tara asta si sa redam increderea populatiei in institutiile statului. Trebuie desfiintate toate agentiile inutile, cel putin 10 ministere, trebuie deafiintate toate primariile rurale si infiintata o singura administratie pentru 10 comune, trebuie desfiintate judetele mici si reorganizate regional, trebuie desfiintata jandarmeria, politia locala si creata o politie unica si profesionista.

    Nu exista alta solutie. Sters totul, demolat totul, ii dam pe toti afara si reconstruim de la zero. DELETE & RESET ROMANIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here