Scandalul, continuă în Primăria Caracal

5
2552

Apele continuă să fie tulbure între actualul primar al Municipiului Caracal, Liviu Radu, și fostul viceprimar, Octavian Stănescu. Disputele dintre cei doi oamnei politici s-au mutat în mediul online.

”În urma ultimelor informații apărute in spațiul on-line menite sa aducă atingere imaginii instituției cât si primarului Municipiului Caracal, domnul Dr. Liviu Radu, acesta dorește să facă următoarele precizări:

Plecarea subsemnatului atât în delegație cât și în concediu se face cu respectarea prevederilor legale, în această perioadă treburile curente ale instuției fiind soluționate de către împuterniciții primarului prin dispoziții.

Astfel, la nivelul Primăriei atribuțiile primarului sunt delegate secretarului municipiului Caracal, domnul Viorel Rădescu, administratorului public, doamna Cristina Pencu cât și directorilor din cadrul aparatului de specialitate.

Este evident că afirmațiile domnului Stanescu au un vădit caracter tendențios și sunt menite a aduce atingere imaginii Primăriei municipiului Caracal si aparatului de specialitate.

De asemenea, in spațiul on-line, domnul Stanescu a susținut că prin dispoziție s-a încercat ”aducerea la tacere” a sa și nu dobândirea calității de purtători de cuvant ai instituției, a celor trei persoane nominalizate.

În cosecință domnia sa a încercat anularea în instanță a acestei dispoziții, Tribunalul Olt respingandu-i în data de 15.07.2019, actiunea formulată de acesta.

In concluzie consider atitudinea domnului Stanescu Octavian nedemnă pentru un ales local și care nu face cinste instituției pe care ar trebui să o reprezinte.” apare pe pagina de socializare a primăriei.

Pe de altă parte, domnul Stănescu răbufnește acuzând că primăria Caracal “este fără conducere”.

“Poate nu ştiaţi, dar de vineri Primăria municipiului Caracal este fără conducere.
Astăzi s-au împlinit cinci zile de când oraşul nostru nu este condus. Domnul primar se plimbă prin alte țări de vineri, alături de angajaţi ai primăriei, aleşi cu girjă, pe sprânceană. Doamna city-manager este, de asemenea, în concediu, iar eu, după cum ştiţi, am rămas fără atribuţii, prin bunăvoinţa domnului primar.
Cum ar mai putea cineva să susţină un astfel de om, un astfel de primar, căruia nu-i pasă că timp de aproape o săptămână administraţia locală e lăsată într-un haos total?.
Tot ceea ce pot face momentan este să vorbesc cu oamenii și cu angajații Primăriei pentru a menține o oarecare stare de normalitate. Sper că, în scurt timp să începem să cunoaștem ceea ce înseamna normalitate cu servicii publice de calitate. Poate că dumnealui nu ştie, dar funcţia de primar nu este ca oricare alt job de la 7.00 la 16.30 sau de la 9.00 la 17.00, ci 24 de ore din tot atâtea, şapte zile din săptămână, în slujba cetăţeanului.
Funcția de Primar impune un puternic sentiment de respect și responsabilitate față de oamenii care îți încredințează încrederea lor. Din respect pentru dumneavoastră îmi cer eu scuze pentru disconfortul creat și vă transmit că o să fac tot ceea ce îmi stă în putință să primiți respectul cuvenit.
#iLoveCaracal” a declarat Sănescu în mediul online.

Alexandra N.

5 COMENTARII

 1. Primăriei Caracal!
  Va place halul în care a fost asfaltata și reabilitată Calea București, de la Lidle până la Peny? În cazul în care purtați dioptrii +8, vă explic eu:
  – vechii stâlpi iluminat stradal au rămas la verticala, la un metru de cei noi! De ce? Sa fie cu soț? 😂
  -stalpii noi au fost montați pe un cadru de ciment de tot râsul… diform, fără cap și fără pricepere; ies aiurea, inestetic, din asfalt 10-20 cm!
  – canalele pt colectarea apei pluviale nu au fost aduse la nivelul asfaltului ci sunt într-o groapă de 20-30 cm! Halal!
  -stalpii suport pt indicatoare de circulație în spațiul de parcare creat pt mașinile riveranilor!
  -marcajele rutiere, de pe carosabil, respectiv vopseaua reflectorizanta folosită arată după o săptămână că după un an!
  -stratul asfaltic de pe trotuare deja prezintă crăpături la 2 luni de la execuție!
  -in unele spatii triunghiulare, destinate probabil plantării de flori a fost adus cel mai prost pământ, amestecat cu pietre, mai mult argilă!
  Pt toate acestea, plătite cu bani buni, nu a răspuns nimeni privind recepția și/sau concepția unei lucrări necesare?
  Dar bulevardul Antonius Caracalla când va fi reabilitat în întregime? Să-l așteptăm pe Traian sau Domițian?

 2. JALNIC, nimic nu este normal in orasul minunilor, de fapt si administratia este o noua minune. In loc sa vedem nevoile orasului , ne certam pe amante , posturi spagi in timp ce orasul este agresat de roiuri de tantari, dupa o plimbare in parc arati ca bonavii de bubat. Scuza de primar, nu am gasit un furnizor de insecticide, motivare data cererii facute de asociatia militarilor in rezerva. Bravo don primar, la Schitul Greci adunarea!!

 3. Corneliu,
  Parafrazând pe Mareșal, „Cine dracu a mai văzut medic devenit primar?” (Știm noi ce analfabet l-a dorit la primărie!
  Votat, că să se vadă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here