Emil Moț, despre prezidențiale

7
261

Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, este de acord cu decizia Partidului Social Democrat de a avea un candidat propriu la prezidențiale. Candidatul desemnat de PSD trebuie sa fie unul puternic care să ajungă în turul al doilea și care să-i pună cu adevărat probleme lui Iohannis.

“Decizia PSD de a avea un candidat propriu la prezidențiale este una firească. Suntem un partid mare, cu soluții, care își asumă responsabilități. Votanții și simpatizanții noștri așteaptă să vadă cei trei trandafiri pe buletinul de vot. Totuși, decizia CEX trebuie urmată de alegerea acelui candidat care ne poate duce cu siguranță în turul al doilea și care îi poate pune cu adevărat probleme președintelui Iohannis. Nu este nici timpul experimentelor, nici al politicianismelor. Sondajele de opinie nu trebuie să fie un alibi pentru înțelegeri netransparente, ci o modalitate de a găsi cea mai bună strategie electorală. Avem nevoie de cel mai bun candidat pentru a câștiga din nou alegerile prezidențiale. Opțiunile sunt destul de clare.” a menționat Moț pe pagina sa de socializare.

Alexandra N.

7 COMENTARII

  1. Emil Mot este un mare diletant si un parvenit in politica ,care vrea sa para ca este un politician,dar de fapt el nu este decat un politicianist lingusitor si un mare demagog.Nu face nici cat o ceapa degerata.S-a vazut si vede ce realizari are ca primar de municipiu.Daca nu era taranul de Paul Stanescu,acum statea prin fata baroului de avocati ca sa agate taranii veniti la Slatina in cautarea dreptatii pamantesti..Degeaba se agita si se impauneaza Mot ,ca PSD-ul cu tot cu dizidentii lui Ponta ,nu are n nicio sansa la presenditia Romaniei.In primul rand,PSD-ul este pionerul coruptiei din Romania.D-aiai o sa piarda puterea politica si admnistrativa.Sa nu uitam ca presedintele republicii cam sta pe locul de facto si de drept al Suveranei Romaniei.

  2. De acord cu cei doi. Mot a terminat de administrat Slatina si acum se ocupa de politica mare. Asta e cand nu-ti cunosti lungul nasului. Intrebatii de programul de guvernare, ala facut de Valcov,si stiut doar de Dragnea. Dar la cata saracie si prostie e in judet, tot ei ies pe primul loc.

  3. Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice.” — George Orwell

    Cine se iluzioneaza ca PSD-ul o sa fie pe primul loc inseamna ca nu stie pe ce lume traieste ori este prost de da in gropi..

  4. PSD o sa piarda pe toate liniile politice si admnistrative,respectiv vor pierde toate alegerile… prezidentiale,parlamentare si locale.Intr-un cuvant…PSD o sa piarda definitiv puterea in Romania.Cei de la Olt sunt deja trecuti pe lista neagra a lui Dancila si Teodorovici.Pana si pionerul coruptiei din Romania,expremierul Adrian Nastase,a spus ca PSD a pierdut trenul..Asdar,PSD-isti.inclusiv si ce i de la Olt. sa isi puna pofta-n cui….Stanescu,Oprescu si Mot sunt liberi revina la meseriile lor de baza..Nu de alta,dar vine valul schimbarii.

  5. Wow, cata inteligentza , propagandistii pedelisti critica PSD-ul ,sunt profund impresionat . Cand au votat clanu” cu mormanu” si pe Valcov primar pedelist cred ca erau tot atat de „inteligenti” ,atunci nu criticau hotia pentru ca erau implicati in subiectul ciordeala , atunci ” faceau investitii” la Nana ,dealtfel foarte necesare investitiile intr-o societate capitalista .. . Este adevarat , multa saracie in judet dar prostie si mai multa ..

  6. George Orwell asta nu zice nimic despre interlopul din zibiu shasa casa frumoasa meditator yoga sau despre bolsevicul ajuns mosier milionar in Baragan . Al dreac George Orwell asta ,are informatii doar despre PSD , n-a auzit nimic despre mafiotii pendelistii bisnitari de bricege si specialisti in ciordeala ANRP. Ha,ha,ha,ha,ha,. vine valul schimbarii, feriti-va , revin pedelistii, se intorc din tarile calde ,au facut insolatie in America de Sud, vai oo ola mea ,ma dau intr-o parte sa nu ma ude valul schimbarii . .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here