Topul liceelor din Olt, după rezultatele obținute la Bacalaureat 2019

0
1967

Inspectoratul Şcolar Județean (ISJ) Olt  a realizat un clasament al celor celor mai bune instituții de învățământ din Olt pornind de la rezultatele înregistrate de fiecare liceu în parte la Bacalaureat, după soluționarea contestațiilor.

  Ierarhia unităților de învățământ din Olt la examenul de Bacalaureat a fost realizată în funcție de criteriile de succes și performanță, cum ar fi ratele de prezență sau de promovare, pe lângă mediile obținute de absolvenții clasei a XII-a la examen.

Astfel, topul celor mai bune licee din Olt este deschis de Liceul Tehnologic Drăgănești Olt, urmat de Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal  și Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina. Topul celor mai bune licee este completat de Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina care ocupă locul IV, Liceul Teoretic „Petre Pandrea” Balș-locul V, Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina-locul VI, Liceul Teoretic „Ion Gh. Roșca” Osica de Sus-locul VII, Liceul„ Ștefan Diaconescu” Potcoava- locul VIII, Liceul Tehnologic Iancu Jianu-locul IX și Liceul Teoretic „Ioniță Asan” Caracal- locul X.

Iată ierarhia completă a unităților de învățământ din județul Olt la examenul de Bacalaureat pentru absolvenții clasei a XII-a, sesiunea iunie-iulie 2019, după contestații, ierarhie întocmită de ISJ Olt: