ANIF Olt face angajări

0
975

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), Filiala Teritorială Olt-Dunăre din Caracal organizează concurs pentru ocuparea a cinci posturi. Este vorba despre un post de  șef birou la Biroul Financiar Contabilitate, un post de subinginer IA la Compartimentul Personal Exploatare, un post de referent IA la Compartimentul Personal Exploatare, un post de muncitor calificat I  la Compartimentul Personal Exploatare și un post de muncitor calificat III la Compartimentul Personal Exploatare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: pentru șef birou – Biroul Financiar Contabilitate: studii economice superioare de lungă durată, certificat de atestare Sistemul European de Conturi și minimum trei ani vechime specialitate; pentru subinginer IA : studii superioare de scurtă durată și minimum doi ani vechime specialitate; pentru referent IA : studii medii și minimum doi ani vechime; pentru muncitor calificat I : școala generală (8 ani / 10 ani) + curs calificare de profil  și minimum doi ani vechime; pentru muncitor calificat III : școala generală (8 ani / 10 ani) + curs calificare de profil  și minimum șase luni vechime.

Concursul se va desfășura în data de 30 iulie,proba scrisă și 5 august 2019, interviul. Termenul limită de depunere a dosarelor este 22 iulie, ora 16.30. Relații suplimentare se pot obține la Agenţia Naţională de îmbunătăţiri Funciare, Filiala Teritorială Olt-Dunăre, cu sediul în Caracal, strada Vornicu Ureche, numărul 15, telefon: 0249/515.293.