Spitalul Județean Slatina face angajări

0
1653

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va organiza, în următoarea perioadă, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două posturi de referent.

Mai exact, este vorba despre un post de referent de specialitate gradul debutant și un post de referent de specialitate gradul III, la Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare, din cadrul spitalului.

Candidaţii care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: pentru postul de referent de specialitate gradul debutant, studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice/juridice/administrative și curs operare calculator. Un avantaj îl constituie faptul că nu se cere vechime;  pentru referent de specialitate gradul III, se cer studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice/juridice/administrative, șase luni vechime în specialitate și curs operare calculator.

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 5 august 2019, ora 9.00, iar interviul în termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Termenul limită de depunere a dosarelor este 18 iulie 2019. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obține de la Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare din cadrul Spitalului Slatina, telefon 0349/802.550.