Demisie la Consiliul Județean Olt

0
1125

Liberalul Tomel Băețică (foto mijloc) și-a dat demisia din funcția de consilier județean.

Demisia omului politic este motivată de faptul că acesta nu are timp, în această perioadă, să se implice și în politică. Locul său va fi luat de următorul pe lista de consilieri din partea PNL. Despre demisia lui Băețică, liderul grupului PNL din Consiliul Județean Olt, medicul Viorel Dumitrescu, a declarat: „Este consilierul nostru PNL de la Izbiceni, Tomel Băețică, un băiat excelent. El are un SRL pe agricultura și este foarte implicat și pe bună dreptate a recunoscut că nu are timp să se implice în partea politică în perioada aceasta.  Drept urmare urmare și-a dat demisia și nu a fost niciun alt motiv. Nu și-a dat demisia din Partid. Locul său va fi luat de cine urmează pe listă”, a declarat Dumitrescu.

Băețică a depus jurământul şi a ocupat oficial postul la şedinţa de Consiliu Județean Olt, desfăşurată în data de 26 iulie 2018.

Băețică este de profesie inginer agronom. Acesta a absolvit Liceul Militar Mihai Viteazul din Alba-Iulia și Facultatea de Agronomie Craiova. Tomel Băețică are 35 de ani și este vicepreședinte al Sindicatului Producătorilor Agricoli Olt.