Paul Stănescu, primele declaraţii după DEMISIA din fruntea PSD: Ce funcţia vizează şi pe cine vede preşedinte de partid

4
918

Paul Stănescu a declarat că a demisionat din funcția de președinte executiv interimar al PSD din motive personale. Social-democratul a precizat că este posibil să candideze pentru postul de vicepreședinte al partidului, la Congresul din 29 iunie.

„Sunt alături de doamna prim-ministru și președintele interimar al PSD până la viitorul Congres. Am demisionat din motive personale. E posibil la funcția de vicepreședinte, dar în niciun caz la cea de președinte”, a afirmat Paul Stănescu, la finalul ședinței de vineri a Comitetului Executiv al PSD, potrivit Mediafax.

sursa: stiripesurse.ro

4 COMENTARII

 1. Este evident ca Stănescu are in sange trădarea. Prima oara a trădat comunismul lui Ceaușescu,care până in 1989 era omul de baza al regimului comunist.Apoi a reușit sa intre in PSD cu ajutorul lui Ion Toma…reusind apoi sa-l detroneze pe Ion Toma din functia de președinte al PSD Olt..Nu dupa mult timp,Stanescu a facut manevra cu Valcov ,aducandu-l in PSD pe Valcov…Apoi Stănescu a repetat figura cu Ponta și Dragnea.. Să nu uităm că Stănescu spunea despre Ponta ca minte asa cum respiră…Dar acum, după ce o să treacă cu tot cu arme si bagaje la ProRomania,cum se prezintă in fața electoratului oltean?!Stanescu este exact ca trădătorul dac Bacilis ,cel care a dezvăluit secretele comorilor dacice.

 2. Asa sunt toți foștii comunisti.Oportunisti, corupți si lacomi de averi si funcții politice si admnistrative.Stanescu se duce acolo unde este un ciolan mare de ros.Dar timpul lor ,al PSD-istilor este spre final….

 3. ALERTĂ Paul Stănescu s-a bătut cu cumnată-sa de Sfinții Constantin și Elena! Fiul fratelui a lăsat-o gravidă pe nevasta băiatului liderului PSD!

  O adevărată dramă se petrece în Clanul Stănescu de la Olt! Și asta pare să se lege și cu demisia subită din fruntea PSD a lui Paul Stănescu de vinerii! Iulia Stănescu, fostă Grecu, este gravidă cu fiul fratelui lui Paul Stănescu, deputatul Alexandru Stănescu. Pe care-l cheamă tot Alexandru, ca pe tatăl său! Fiul lui Paul Stănescu și Iulia Grecu sunt în plin proces de divorț după ce în anul 2015 au făcut o nuntă fastuoasă și mai apoi luna de miere și fotografiile de nuntă în insula grecească Santorini!

  Scandalul a izbucnit după ce Iulia a rămas gravidă după ce mai multe încercări între ea și băiatul lui Paul Stănescu au dat greș.

  Inițial, deși au fost mai multe zvonuri, lucrurile păreau de domeniul irealului. Însă, în cele din urmă, lucrurile au ieșit la iveală.

  Iulia Stănescu ar fi spus chiar că a ales această variantă, de a-i dărui un moștenitor fiului lui Paul Stănescu prin intermediul verișorului său primar, pentru ca tatăl copilului să fie din neam!

  Partea de nepotism și politico-financiară! Amănunte incredibile!

  La acest moment, multe dintre afacerile Clanului Stănescu sunt la comun! Cei doi frați, Paul și Alexandru Stănescu, dețin acțiuni la mai multe societăți comerciale și dețin, tot la comun, suprafețe uriașe de teren agricol!

  Mai mult, Paul Stănescu și-a albit multe dintre afaceri trecând societăți pe numele socrului mic, preotul Spiru Grecu din Corabia! Care, acum, după ce a izbucnit scandalul, nu mai vrea să recunoască dreptul lui Paul Stănescu asupra acestor societăți!

  Și un amănunt de culoare: casa pe care o construia familia Ștefan și Iulia Stănescu este pe numele acesteia din urmă!

  Paul Stănescu s-a bătut cu cumnată-sa de Sfinții Constantin și Elena!

  Scandalul a izbucnit în ziua de Sfinții Constantin și Elena când era sărbătorit Constantin Stănescu, tatăl lui Paul și Alexandru Stănescu, fost primar al comunei Vișina și cel considerat șeful Clanului Stănescu!

  Cearta a degenerat atât de tare încât cei doi, Paul Stănescu și Camelia Sătnescu, s-au bătut la propriu!

  Pe lângă natura sexuală a conflictului dintre cele două familii, cea de natură materială par și mai importantă! Paul Stănescu și fratele său Alexandru dețin împreună mai multe afaceri și suprafețe de teren în comuna Vișina și în localitățile învecinate. Iar conflictul a dus, spun sursele noastre, chiar la amenințări cu darea în gât la DNA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here