Digi vrea să dea marea lovitură! Toți clienții RCS-RDS sunt vizați

0
1366

Vești uriașe pentru toți clienții RCS-RCD! Compania de internet, televiziune și telefonie mobilă își surprinde abonații cu o opțiune de care nu mulți clienți știu.

Când îți faci abonament pentru internet fix de la RCS-RDS, sau dacă ai unul existent, ai de ales între Fiberlink 100, Fiberlink 300, Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000. În funcție de abonament, ai gratuit spațiu de stocare în cloud, în Digi Storage.

Digi Storage este o alternativă la servicii mai consacrate, cum sunt Google Drive sau OneDrive de la Microsoft. Dacă ai un abonament Fiberlink 500 sau Fiberling 1000 de la RCS-RDS, ai acces la 20 GB, respectiv 50 Gb de spațiu gratuit în Digi Storage. Ai acces oriunde la fișierele tale, fie că sunt poze și videouri, fie că sunt documente.

„Aplicația e disponibilă pe Android, iOS și chiar Windows. E de preferat să folosești o aplicație, deoarece pe telefon e mai rapidă decât interfața web. De asemenea, pe PC, poți administra mai ușor documentele stocate în soluția de cloud de la RCS-RDS.”, scriu cei de la PlayTech.

Sursa: bugetul.ro