Bani din Fondul de rezervă al CJ pentru o primărie din Olt

0
448

O primărie din județul Olt va primi bani din Fondul de Rezervă bugetară la dispoziția Consiliul Judeţean (CJ) Olt pentru construirea unui drum de aproximativ 3 kilometri, suma aprobată de consilierii județeni în ședința forului județean de joi, 30 mai, fiind de 100.000 de lei. Această sumă va fi alocată Primăriei Bălteni.

  Prin construirea acestui drum care ocolește zona locuită a comunei Bălteni se va asigura eliminarea disconfortului creat populației de traficul rutier precum și desfășurarea circulației camioanelor în condiții normale. Ținând cont de faptul că Unitatea Administrativ-Teritorială județul Olt nu deține teren pentru realizarea lucrărilor, drumul va fi executat de comuna Bălteni, membră a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară «OLT-ECO», localitate pe al cărui teritoriu se află situat depozitul ecologic de deșeuri”, se arată în raportul la proiectul de hotărâre aprobat de consilierii județeni.

Suma de 100.000 de lei a fost solicitată printr-o adresă oficială înaintată Consiliului Județean Olt de către Primăria Bălteni. „În această ședință am avut din Fondul de Rezervă aprobarea a 100.000 de lei pentru comuna Bălteni. UAT-ul Bălteni va face un studiu de fezabilitate și va lua un teren prin transfer astfel încât să deviem traficul comunei Bălteni către groapa de gunoi”, a declarat preşedintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.