Liderul UNPR, Gabriel Oprea: ”Domnul senator Ion Toma, prietenul meu…!”

0
1122

În cadrul conferinței de presă, susținută sâmbătă după-amiază la Slatina, liderul UNPR, generalul Gabriel Oprea a fost întrebat de ”Gazeta Oltului”: ”… De ce nu-i prezent și ”prietenul Ion Toma”?

Interpelarea a venit după ce, în discursul său, președintele UNPR a amintit și de omul politic Ion Toma, ”un bun prieten” și un important om politic.

”Așa cum am reamintit, domnul senator Ion Toma, prietenul meu, a avut o mare contribuție în partid. De fapt, este un om politic care a făcut, cum ați spus și dumneavoastră, mult bine județului, iar dacă vrea să se alăture, este o mare onoare pentru mine, că am mai lucrat împreună. Cât privește situația alegerilor locale, vom veni cu un candidat al nostru sau vom sprijini un alt candidat. În anul viitor vom vedea dacă vom face vreo alianță, depinde de procentul pe care-l vom avea în sondaje atunci și rezultate bune la vot… Normal că la un procent de 5 % vom fi altfel băgați în seamă. În orice caz vom fi mai înțelepți în a face alianță”, a menționat președintele UNPR.

Referitor la ”statul paralel”, generalul Gabriel Oprea recunoaște că este ”general al armatei române, cu gradul la vedere și niciodată eu n-am avut întâlniri în care să se discute despre arestări sau alte aspecte de acest fel… Eu nu cred în ”statul paralel”, ci doar în statul român!”

P.C.