Mârjacu și-a pus capăt zilelor

10
5710

Mârjacu și-a pus capăt zilelor miercuri, 10 aprilie, în propria locuință din comuna Nicolae Titulescu. Acesta a fost găsit spânzurat.

”Colegii din cadrul Postului de Politie Nicolae Titulescu s-au deplasat la fața locului în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat Inspector principal de poliție Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Cadavrul nu a prezentat urme vizibile de violență, cu excepția șanțului de flexiune din jurul gâtului, specific spânzurării. A fost solicitat medicul legist în vederea efectuării necropsiei.

Gheorghe Radu a fost polițișt, iar după ce a ieșit din sistem și-a deschis o afacere. Mai precis, un lanț de magazine care a purtat numele ”La Mârjacu”, fiind vorba despre porecla socrului său din comuna Nicolae Titulescu. De-a lungul timpului, bărbatul și-a extins afacerile în mai multe domenii.

Omul de afaceri și-a făcut o casă în aceeași localitate, unde a fost văzut în dimineața zilei de miercuri. Acesta a fost găsit spânzurat în garaj, unde a și lăsat un bilet în care menționa faptul că nu mai avea datorii la cămătari. Avea 60 de ani.

Conform zvonurilor vehiculate, unul dintre motivele pentru care s-ar fi sinucis este faptul că afacerile nu mergeau în direcția dorită, dovadă fiind că magazinul principal din cartierul Progresul 2 nu mai era aprovizionat. Un alt zvon spune că motivul ar fi fost relațiile tensionate din cadrul familiei.

 

10 COMENTARII

  1. Un articol de tot rasul. Informați-va mai bine înainte de a scrie. Cum adică “un lanț de magazine care a purtat numele “la marjacu” au murit magazinele? Și magazinul din poza este al fiicei sale, nu al lui. articol scris pe genunchi in birou. De câteva luni divorțase de soție, a mai încercat de câteva ori sa se sinucidă, iar magazinul din prigresu nu mai este al lui 100%, ci doar 50% căci avea un nou asociat….

  2. Cea mai sigura metoda sa nu ai probleme sunt afacerile cu bugetul statului. Nu te-a sfatuit nimeni politistule? In loc sa-ti reclami toti concurentii, pentru a-ti face tu loc in schimbul falimentarii lor, mai bine te gudurai pe langa partidele politice si aveai succesul garantat! Dumnezeu sa te ierte, pentru ca are multe de iertat!

  3. Nea Dobrescule, a fost milițian ca mata, de ce nu scrii ca in tinerețe și-a omorât amanta fără sa fie pedepsit. Roata s-a întors, iar viata i-a plătit cu aceeași moneda. Nimic nu rămâne neplătit pe lumea asta. Mai multă documentație, dacă se poate, ca sa ieși cu ceva in fata concurentei.
    Era un om rau, suna politia locală pentru a amenda femeile de la tara care vindeau pian și verdeața in fata magazinului lui, de frica sa nu ii fure careva clienții.
    Dumnezeu sa îl ierte! Și sa nu uitam cu totii: toate se plătesc in viata asta!

  4. Invidiosilor, a fost un om care a muncit, sa realizeze ceea ce a realizat.El a construit un imperiu, voi ati ramas la coltul blocului cu babele, sa vindeti patrunjel.Erati prea mici pt el, ca sa stea sa va reclame pe voi.Era ocupat sa faca bani, iar voi erati ocupati sa îi purtați dusmanie.
    Daca a ales sa isi puna capat zilelor, nu este pt ca asa a vrut Dumnezeu, ci pt ca asa a vrut el.Asa a vrut sa plece.A plecat zambind.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here