Mârjacu și-a pus capăt zilelor

0
6143

Mârjacu și-a pus capăt zilelor miercuri, 10 aprilie, în propria locuință din comuna Nicolae Titulescu. Acesta a fost găsit spânzurat.

”Colegii din cadrul Postului de Politie Nicolae Titulescu s-au deplasat la fața locului în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului”, a declarat Inspector principal de poliție Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Cadavrul nu a prezentat urme vizibile de violență, cu excepția șanțului de flexiune din jurul gâtului, specific spânzurării. A fost solicitat medicul legist în vederea efectuării necropsiei.

Gheorghe Radu a fost polițișt, iar după ce a ieșit din sistem și-a deschis o afacere. Mai precis, un lanț de magazine care a purtat numele ”La Mârjacu”, fiind vorba despre porecla socrului său din comuna Nicolae Titulescu. De-a lungul timpului, bărbatul și-a extins afacerile în mai multe domenii.

Omul de afaceri și-a făcut o casă în aceeași localitate, unde a fost văzut în dimineața zilei de miercuri. Acesta a fost găsit spânzurat în garaj, unde a și lăsat un bilet în care menționa faptul că nu mai avea datorii la cămătari. Avea 60 de ani.

Conform zvonurilor vehiculate, unul dintre motivele pentru care s-ar fi sinucis este faptul că afacerile nu mergeau în direcția dorită, dovadă fiind că magazinul principal din cartierul Progresul 2 nu mai era aprovizionat. Un alt zvon spune că motivul ar fi fost relațiile tensionate din cadrul familiei.