Ședință extraordinară la Consiliul Județean Olt. Proiecte importante pentru comunitățile locale

0
581

Consilierii județeni se întrunesc marți, 9 aprilie, de la ora 11.00, în ședință extraordinară. Pe ordinea de zi a sedinței figurează patru proiecte de hotărâre ce urmează a fi supuse dezbaterii și aprobării forului legislativ oltean.

Gazeta Oltului vă prezintă ordinea de zi a şedinţei cu toate proiectele de hotărâre iniţiate şi propuse spre aprobare plenului Consiliului Județean Olt:

Proiect de hotărâre cu privire la: repartizarea pe unităţi administrative teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale pe anul 2019 și estimările pe anii 2020-2022 pentru bugetul județului Olt;

Proiect de hotărâre cu privire la: aprobarea bugetului Județului Olt, pe anul 2019 și estimări pe anii 2020-2022 ;

Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea utilizării în anul 2019 a unei sume din excedentul anual al bugetului local, rezultat la încheierea exercițiului bugetar al anului 2018;

Proiect de hotărâre cu privire la: majorarea capitalului social al S.C. OLT DRUM S.A., prin aportul în numerar al UAT JUDEȚUL OLT. Toate proiectele sunt initiate de președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.