21.2 C
Slatina
vineri, martie 29, 2024
Acasă Actualitate Atenție! Toți clienții RCS&RDS sunt vizați. Nu pot accesa acest post

Atenție! Toți clienții RCS&RDS sunt vizați. Nu pot accesa acest post

0
696
Vești proaste pentru clienții RCS&RDS! Deși ar fi trebuit să beneficieze de acest post încă de la începutul acestei luni, operatorul se pare că are o problemă.
UPC, Telekom (cablu și IPTV), Orange Home Tv (cablu) au în grilă un nou post pe care abonații RCS&RDS nu-l pot urmări încă.

Este vorba despre Cinethronix, un post cu documentare românești.

Canalul este găsit la scanare și de clienții Digi, dar sunetul și imaginea nu sunt disponibile. În acest sens, directorul televiziunii Cinethronix a venit cu o explicație:

„Ca răspuns la întrebările persoanelor care ne-au cerut lămuriri cu privire la faptul că postul CINETHRONIX nu poate fi accesat în rețeaua de cablu a RCS-RDS, precizăm următoarele: până în acest moment, operatorul RCS-RDS a efectuat doar o rezervare a frecvenței pentru postul Cinethronix. Vă asigurăm că emisia postului nostru este în parametri normali, ca dovadă că la toți ceilalți operatori din țară totul este absolut în regulă. Ecranul negru care le apare abonatilor RCS-RDS nu are nicio legătură cu emisia postului CINETHRONIX, care este 100% funcțională. Sperăm și noi într-o rezolvare urgentă a situației, care nu este cauzată de niciun fel de problemă tehnică din partea noastră. Cu siguranță că RCS-RDS întreprinde toate eforturile pentru a rezolva această problemă, în interesul propriilor abonați”, a precizat pentru hdsatelit.com directorul televiziunii Cinethronix, Cosmin Nicolescu.

Sursa: capital.ro