Direcția Agricolă Olt face angajări

0
1435

Direcţia Agricolă Olt angajează doi consilieri, un post fiind pentru debutanţi. Contractele sunt pe perioadă nedeterminată.

Direcţia Agricolă Olt  organizează concurs de recrutare pe perioadă nedeterminată a următoarelor funcții publice de executie vacante: consilier, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Serviciului Implementarea politicilor, strategiilor în agricultură și industrie alimentară, consultanță agricolă și formare profesională, Compartimentul Implementarea politicilor și strategiilor în agricultură și consilier, clasa I, grad profesional superior, din cadrul Compartimentului financiar – contabilitate, resurse – umane, juridic, achiziții publice, administrativ și relații publice.

Candidații care doresc să ocupe aceste posturi trebuie să aibă: studii universitare, respectiv superioare de lungă, durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul fundamental – ingineria resurselor vegetale și animale, domeniul de studii universitare – inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală, specializarea inginerie economică în agricultură; fără vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice și cunoștințe de operare pe calculator: Microsoft Office, Internet – nivel mediu, pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional debutant și studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licența sau echivalentă, în domeniul economic; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 7 ani și cunoștințe de operare pe calculator: Microsoft Office, Internet – nivel mediu, pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional superior profesional superior.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 9 aprilie. Proba scrisă a examenului va avea loc pe data de 22 aprilie, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a instituției. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Direcţiei Agricole Olt, din Slatina, Str. Arcului, nr. 20, telefon 0249/430.538.